O MNĚ

Moje kuchařské řemeslo je založeno na vášni pro zdravé a chutné jídlo. Díky projektu El Romero jsem dosáhl dvou věcí: – moje práce je pro mě koníčkem, – přes chuťové buňky mohu po světě šířit kousek španělské kultury.

Příběh

Můj příběh začíná v roce 2014, když se ze své milované Andalusie ve Španělsku, přestěhoval za svou milovanou ženou do České republiky do Olomouce. Přestože jsem měl nakročeno k právnické kariéře, rozhodl jsem se pro nové dobrodružství a profesionálně se začal věnovat jedné z mých velkých vášní: VAŘENÍ. V Olomouci jsem vytvořil nový gastronomický projekt El Romero, který se zaměřuje na tradiční španělskou kuchyni.

Co Vás čeká

Moje kuchyně se vyznačuje kombinací andaluské tradice s chutnou a zdravou středomořskou kuchyní. U vaření nedělám kompromisy a používám kvalitní ingredience. Mým nejlepším přítelem je extra panenský olivový olej z Andalusie, který rád přezdívám tekutým zlatem.

Tradice a láska na konec

Jméno „EL ROMERO“ znamená v češtině “ROZMARÝN”, což je rostlina, která v Andalusii symbolizuje naši gastronomii a představuje čerstvost, vůni a skvělou chuť.

ROMERO bylo však také příjmení mé babičky, která mi předala lásku k vaření. Tento projekt vznikl na počest jedné úžasné ženy.

team_image
S láskou k jídlu

Enrique Garcia

moje menu na míru

Podívejte se na menu, které Vám jsem schopen připravit
zobrazit nabídku

Řekli o mně…