PAELLA show-cooking
(příprava tradičního rýžového pokrmu)
Pro koho: firemní akce, restaurace, hotely, svatby, u Vás doma na zahradě apod.
S veškerým vlastním vybavením přijedu k Vám a připravím autentickou španělskou paellu. Servírovat mohu od 2 do 100 porcí v jednom čase. Vyberte si z široké nabídky paell a rýží a nechte si chutnat.
Paella Valenciana
(rýže, sezónní zelenina, kuře, králík, extra panenský olivový olej, šafrán)
„Paella de marisco“ (Paella mořské plody)
(rýže, tygří krevety, sépie, slávky, treska – záleží na aktuální nabídce trhu, extra paneneský olivový olej, šafrán)
„Arroz de verduras“ (Paella vegetariánská)
(rýže, sezónní zelenina, extra panenský olivový olej, šafrán)
„Arroz con costillas“ (Paella vepřová)
(rýže, sezónní zelenina, vepřová krkovička, vepřová žebra, extra panenský olivový olej, šafrán)
„Arroz negro“ (Černá rýže)
(rýže, sépiové černé barvivo, sépie, krevety)
Co je to paella?
Paella je jedno z nejpopulárnějších jídel španělské a středomořské kuchyně. Její tajemství spočívá v kvalitních a čerstvých surovinách. Hlavní ingrediencí je rýže, která během přípravy získá jedinečnou chuť absorbováním veškerého vývaru. Zrna rýže tak zůstávají celá, nelepí se a jsou plná chuti. K dosažení správného výsledku také nesmí chybět šafrán a extra panenský olivový olej. K těmto základním přísadám Španělé nejčastěji přidávají maso, ryby nebo zeleninu podle chuti.