NABÍDKA

Moje služby jsou velmi flexibilní, jsem zvyklý jednat dle přání klienta. Neváhejte mě proto kontaktovat a společně najdeme ten nejvhodnější model pro Vás.

PAELLA show-cooking

(příprava tradičního rýžového pokrmu)

Pro koho: firemní akce, restaurace, hotely, svatby, u Vás doma na zahradě apod.

S veškerým vlastním vybavením přijedu k Vám a připravím autentickou španělskou paellu. Servírovat mohu od 2 do 100 porcí v jednom čase. Vyberte si z široké nabídky paell a rýží a nechte si chutnat.

Paella Valenciana

(rýže, sezónní zelenina, kuře, králík, extra panenský olivový olej, šafrán)

„Paella de marisco“ (Paella mořské plody)

(rýže, tygří krevety, sépie, slávky, treska – záleží na aktuální nabídce trhu, extra paneneský olivový olej, šafrán)

Arroz de verduras“ (Paella vegetariánská)

(rýže, sezónní zelenina, extra panenský olivový olej, šafrán)

„Arroz con costillas“ (Paella vepřová)

(rýže,  sezónní zelenina, vepřová krkovička, vepřová žebra, extra panenský olivový olej, šafrán)

„Arroz negro“  (Černá rýže)

(rýže, sépiové černé barvivo, sépie, krevety)

Co je to paella?

Paella je jedno z nejpopulárnějších jídel španělské a středomořské kuchyně. Její tajemství spočívá v kvalitních a čerstvých surovinách.  Hlavní ingrediencí je rýže, která během přípravy získá jedinečnou chuť absorbováním veškerého vývaru. Zrna rýže tak zůstávají celá, nelepí se a jsou plná chuti.  K dosažení správného výsledku také nesmí chybět šafrán a extra panenský olivový olej.  K těmto základním přísadám Španělé nejčastěji přidávají maso, ryby nebo zeleninu podle chuti.

TAPAS / BUFFETY / DEGUSTAČNÍ MENU

Pro koho: firemní akce, restaurace, hotely, svatby  apod.

Ve spoluprácí s místním šéfkuchařem, či samostatně svlastním týmem El Romero, připravím menu plné španělské gastronomie. Záleží jen na Vás, zda zvolíte tapas (malé porce různých španělských pokrmů), degustační menu o několika chodech či rozmanitýbufet. V nabízených službách jsem flexibilní, vždy se domluvíme dle Vašeho přání.

STREETFOOD / FESTIVALS

Pro koho: organizátoři food festivalů, kulturních akcí apod.

Často se stýmem El Romero účastním gastronomických festivalů po celé České republice. Festivaly jsou výborným místem, kde představit moji gastronomii všem lidem co rádi chutnají dobré jídlo. Stay tuned!!

WORKSHOPY / KURZY VAŘENÍ

Pro koho: gastronomické instituty, školy, restaurace apod.

Rád také spolupracuji na realizaci workshopů s různými gastronomickými instituty po celé České republice. Hlavní náplní je vždy čerstvá a zdravá kuchyně. Dělám kurzy tapas, paelly, či jiných druhů pokrmů z řady tradiční španělské gastronomie.

KRÁJENÍ ŠUNKY SERRANO/IBÉRICO

Perlou mezi nabízenými službami je krájení sušené španělské šunky. Jsem certifikovaný“Maestro Cortador de Jamón“ a nabízím profesionální krájení šunky s odbornou prezentací exklusivního produktu, který je autentickým symbolem španělské gastronomie. Nakrájený„jamón“ se hodí k oslavě speciálních příležitostí se sklenkou dobrého vína. Nebojte se zeptat jaký druh šunky a jaké kvality si objednat, rád Vám poradím.

NEVÁHEJTE MĚ KONTAKTOVAT. RÁD VÁM PŘIPRAVÍM MENU NA MÍRU.